ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ СПОРТСКЕ ХАЛЕ

Opstina UB | 20200225_093845_1582625687.jpg

У недељу, 1. марта, на Убу ће се играти финале Купа Србије за одбојкашице и одбојкаше у сезони 2019/2020. Спортска хала биће домаћин у обе конкуренције, где ће се жене борити за 54. пехар, а мушкарци за 54. На програму је прво мушко финале, у којем ће се од 16:30 на мрежи састати Партизан и Војводина НС семе из Новог Сада. Потом, од 19 часова следи дуел убских одбојкашица и Јединства из Старе Пазове.

За потребе овог великог спортског догађаја уређена је Спортска хала, а вредност улагања износи око 3,5 милиона динара. Средства су заједнички обезбедили Општина Уб и Комунално јавно предузеће „Ђунис”, које је почетком јануара преузело управљање над Спорском халом од Установе за културу и спорт.

Радови у унутрашњости објекта обухватали су кречење свих просторија, замену расвете, електро инсталација и полупаних керамичких плочица. Такође, обновљена је и предња фасада, тако да је зграда добила и нов изглед.

Изведени радови треба да обезбеде што боље услове за одржавање предстојећег финала Купа Србије у одбојци, али и за све овдашње спортске клубове, ђаке и рекреативце, јер је дворана и њима на услузи. Поред спортских дешавања, она је домаћин и музичким, забавним и привредним манифестацијама.

Драгана Недељковић


Галерија


Повезане вести