Заменик председника општине

Opstina UB | 1556182607-александар-џајић-општина-уб.jpg

АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВИЋ ЏАЈИЋ

Рођен је 21.07.1963. године у Београду. Основну школу  похађа у Убу. По завршетку средње школе, на Факултету за физичко фаспитање у Београду, 1987. године стиче звање вишег тренера фудбала, а 2010. године, завршетком школовања на Академији фудбала у Београду, стиче звање струковног менаџера.

Радно искуство започиње 1990. године у ДПИ „Тамнавац“ из Уба, на месту референта продаје, са ког 2000. године бива постављен на место шефа продаје истог предузећа. У установу за културу и спорт „Културно спортски центар“ у Убу, на место директора установе,  долази 2007. године. Године 2009. бива постављен за заменика директора установе за културу и спорт „Културно спортски центар“.

Као члан Српске радикалне странке, у политику се укључио 1998. године. Формирањем Српске напредне странке 2008. године, постаје њен члан од оснивања.

Играо рукомет преко 15 година у Српској лиги. Као активан спортски радник тренирао је све категорије ФК „Јединство“ из Уба, а касније био и спортски директор истог клуба. У претходном периоду био је делегат у скупштини Фудбалског савеза Србије, председник Општинског фудбалског савеза Уба и потпредседник Окружног фудбалског савеза Ваљева.

Са супругом и два сина живи у породичној кући у Убу.


Повезани профили


Повезане странице