Нови паркинг у центру Уба

07/06/2019 Вести Актуелно
Opstina UB | todorovica_1559887003.jpg

    Завршени су радови на уређењу паркинга иза зграде „Тодоровић“ у центру Уба, које је финансирала локална самоуправа у износу од преко пет милиона динара. Постојећи, импровизовани паркинг простор је проширен и асфалтиран, решен је и проблем одводњавања терена, тако да je сада функционалнији и приступачнији станарима који ту живе и раде, а истовремено је и улепшан целокупан изглед овог стамбено-пословног блока. председник општине Уб Дарко Глишић указао је да су асфалтерским радовима претходиле и обимне припреме.

     Простор иза „Тодоровића“ зграде, који је био у катастрофалном стању, са много рупа и неравнина, после дужег времена добио је изглед какав заслужује. Иако изгледа као мали простор, његово уређење  представљало је сложен посао, јер смо готово две године провели бавећи се проблемима који су нас спречавали да га раније средимо и приведемо намени, као што су разне инсталације, дозволе, прикључци и слично. Ово је био само пример како један јако мали део града зна да боде очи својим непримереним изгледом, али смо коначно све успели да решимо и сада имамо уређен паркинг простор, који људима који овде живе и раде омогућава лакши прилаз и нормално функционисање, изјавио је Глишић. 

    Изведени радови део су пројекта уређења јавних површина у граду и, према речима председника општине Уб Дарка Глишића биће настављени у наредном периоду. 


Галерија


Повезане вести