Подношење пријаве електронским путем

Opstina UB | E VRTIC 600x450_1585647847_1617345005.jpg

Предшколска установa

Предшколска установа "Уб" Уб
Адреса: Милоша Селаковића 20, Уб
Телефон:014/411-602
Електронска адреса:vrticub6@gmail.com

Подношење пријаве електронским путем

Уколико желите да Ваше дете електронским путем пријавите у предшколску установу не морате да достављате документа, јер се она аутоматски прибављају из Матичне књиге рођених, Централног регистра обавезног социјалног осигурања и Министарства унутрашњих послова.

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе захтев преко Портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити га преко Портала о даљим корацима. На Порталу можете изабрати опцију да ли ће обавештење примати на мејл или путем смс поруке.

Пријава електронским путем није могућа за родитеље који нису држављани Републике Србије.

За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно је да доставе додатну документацију на адресу електронске поште  vrticub6@gmail.com, којом доказује наведени статус.

У колико родитељи нису у могућности да поднесу захтев путем електронске услуге, потребно је да преузму захтев ЛИНК, и доставе  заједно са додатном документацијом на адресу електронске поште предшколске установе  vrticub6@gmail.com .

За детаљније информације може се обратити предшколској установи ЛИНК


Повезане вести